diumenge, 5 d’octubre del 2008

Francis Peduzzi i el seu "Rêve Général" a Calais (França)

Del 8 al 12 d’octubre propers, tindrà lloc a Calais (França) Rêve Général (Somni General), una nova manifestació cultural organitzada per Le Channel, l’”scéne national” d’aquesta ciutat, que dirigeix Francis Peduzzi. Fa un parell d’anys va decidir suprimir la celebració biannual Jours de Fête que tenia lloc des de l’any 1994. Una gran festa màgica i sorprenent, que convocava a milers de persones. Li feia por que tot es convertís en massa previsible. L’espanta el confort de la rutina. Així s’obliga a reinventar-se.

A Jours de Fête l’ha succeït aquest Rêve Général en el que participaran companyies i artistes com: 2 rien merci, Le Phun, Lieux Publics & Cie, Opéra Pagaï, Théâtre de Nuit, Royal de Luxe par Gran Reyneta, ….Cinc dies que es preveuen excepcionals i als que lamentablement no podré assistir per compromisos personals d’una altra mena.

Trobareu el programa complet de Rêve Général a:
http://www.lechannel.fr/images/documents/publiPDF/programme/ProgReveGene08.pdf


Del 8 al 12 de octubre próximos, tendrà lugar en Calais (Francia) Rêve Général (Sueño General), una nueva manifestación cultural organizada por Le Channel, la ”scéne national” de esta ciudad, que dirige Francis Peduzzi. Hace un par de años decidió suprimir la celebración bianual Jours de Fête que tenía lugar desde el año 1994. Una gran fiesta mágica y sorprendente, que convocaba a miles de personas. Tenía miedo de que todo se convirtiera en demasiado previsible. Le asusta el confort de la rutina. De esta forma se obliga a reinventarse.

A Jours de Fête le ha sucedido este Rêve Général en el que participarán compañías y artistas como: 2 Rien Merci, Le Phun, Lieux Publics & cie, Opéra Pagaï, Théâtre de Nuit, Royal de Luxe par Gran Reyneta, ….Cinco días que se preveen excepcionales y a los que lamentablemente no podré asistir por compromisos personales de otro tipo.

Podeis encontrar el programa completo de Rêve General en: