divendres, 28 de gener del 2011

Trobada informativa de la FAI AR (Formation Avancée et Itinérante des Arts de la Rue) a Barcelona

La FAI AR (Formation Avancée et Itinérante des Arts de la Rue) ha organitzat una sessió informativa a Barcelona que tindrà lloc el proper dissabte 12 de febrer a les 12 hores al Centre Cívic Can Felipa i que compta amb la col·laboració del festival Escena Poble Nou i de la companyia Kamchatka.

La FAI AR proposa un curs de formació superior dedicat a les Arts de Carrer d’una durada de 18 mesos en el que es treballaran els principals recursos relacionats amb la creació en espais públics. Amb una base d’operacions ubicada a la Cité des Arts de la Rue a Marsella, aquesta formació es desenvolupa de forma itinerant a diferents llocs dedicats a les arts urbanes de França i d’altres països europeus.

Original i innovadora, la FAI AR fonamenta el seu treball pedagògic en la trobada ètica i pràctica amb artistes i companyies en actiu, en l’obertura artística pluridisciplinar i en les reflexions aportades per especialistes de diferents sectors (filòsofs, urbanistes, polítics,…)

La FAI AR ha obert el termini de presentació de candidatures per participar en la 4a promoció que començarà l’octubre de 2011 i que durarà fins el març de 2013.

Informacions pràctiques:

Centre cívic Can Felipa - Pallars 277 - 08005 Barcelona www.faiar.org, www.bcn.es/canfelipa