dissabte, 21 de novembre del 2009

Un video que alegra la vida

Per la xarxa circula un video que potser haureu vist (a Youtube ha tingut més d’un milió de visites) que dona “ molt bon rotllo”.

Un video fresc, estimulant, amb més de 200 “espontanis” ballant el Do-Re-Mi de The Sound of Music a l’Estació Central d’Amberes a Bèlgica. Fet amb gent corrent que expressa la seva alegria i el seu talent. I amb un tema musical que ens retorna a la infància i que genera moltes complicitats, especialment als que som fans de la pel·lícula i de la Gran Dama Julie Andrews.

Que us divertiu.

Gràcies al Jordi Duran que és qui me l’ha fet descobrir.

Por la red circula un video que quizás habéis visto (en Youtube ha tenido más de un millón de visitas) que da “muy buen rollo”.

Se trata de un video fresco, estimulante, con más de 200 “espontáneos” bailando el Do-Re-Mi de The Sound of Music en la Estación Central de Amberes en Bélgica. Hecho con gente corriente que expresa su alegria y su talento. Y con un tema musical que nos devuelve a la infancia y que genera muchas complicidades especialmente a los que somos fans de la película y de la Gran Dama Julie Andrews.

Que os divirtáis.

Gracias a Jordi Duran que es quién me lo ha hecho descubrir.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una "flashmob"?
Molt interessant!
A youtube les que vulguis.
http://www.youtube.com/watch?v=X4GMXavfKPY
http://www.youtube.com/watch?v=yxi5Hu-5PPs
Aquesta és promocional, de totes maneres, interessant.
http://www.youtube.com/watch?v=Ds8ryWd5aFw

Una abraçada
andreu trias