dilluns, 22 de juny de 2009

Avanç de programació de FiraTàrrega'09

La setmana passada vam presentar l'avanç de programació de FiraTàrrega d'enguany que tindrà lloc del 10 al 13 de setembre. Una selecció en la que hi ha una mica de tot (circ, teatre de text, cabaret, dansa, titelles,...) però en la que destaquen els espectacles pensats per l'espai públic, les propostes singulars per a espais no convencionals.
Us adjunto un video que vam preparar per la roda de premsa en el què hi ha imatges d'alguns dels espectacles seleccionats. Si pitgeu aquí us podeu descarregar el dossier de premsa de presentació de la Fira d'aquest any.

La semana pasada presentamos el avance de programación de FiraTàrrega de este año que tendrá lugar del 10 al 13 de septiembre. Una selección en la que conviven distintos lenguajes artísticos ( circo, teatro de texto, cabaret, danza, títeres,...) pero en la que destacan los espectáculos pensados para el espacio público, las propuestas singulares para espacios no convencionales.
Os adjunto un vídeo que preparamos para la rueda de prensa en el que hay imágenes de algunos de los espectáculos seleccionados.