divendres, 6 de febrer del 2009

Trobada a Estocolm dels festivals que integrem la xarxa europea Meridians



Després d’un any ple d’activitat en el que hem coproduït tres espectacles, els festivals que integrem Meridians (organitzadors i partners) ens vam trobar a Estocolm (Suècia) del 23 al 25 de gener per valorar el treball fet i per veure si la cosa continúa. Les valoracions va ser molt positives i tornarem a presentar un projecte a la Unió Europea per continuar el treball iniciat.

Els festivals que integrem Meridians som:
Ana Desetnica, International Street Theatre Festival (Eslovènia); MiraMiro (Bèlgica); Stockton International Riverside Festival (UK); Sommerwerft Theaterfestival am Fluss (Alemanya); L'avant-scène Coup de Chauffe Cognac (França), FiraTàrrega (Catalunya/Espanya) amb dos festivals col·labordors: Inteatro Festival (Itàlia) i Stockholms Kulturfestival (Suècia).


Encuentro en Estocolmo de los festivales que integramos la red europea Meridians (meridiansnet.org). Después de un año lleno de actividad en el que hemos coproducido tres espectáculos, los festivales que integramos Meridians (organizadores y partners) nos reunimos en Estocolmo del 23 al 25 de enero para valorar el trabajo hecho y decidir si continuamos. Las valoraciones fueron muy positivas y volveremos a presentar un proyecto a la Unión Europea para continuar el trabajo iniciado.
Los festivales que integramos Meridians somos:
Ana Desetnica, International Street Theatre Festival (Eslovenia); MiraMiro (Bélgica); Stockton International Riverside Festival (UK); Sommerwerft Theaterfestival am Fluss (Alemania); L'avant-scène Coup de Chauffe Cognac (Francia), FiraTàrrega (Cataluña/España) amb dos festivals col·labordors: Inteatro Festival (Italia) y Stockholms Kulturfestival (Suecia).