dimecres, 22 de juny del 2011

Una nova etapa professional: IMAGINART


Des de fa uns mesos que no he penjat informacions en aquest bloc. He estat concentrat en un projecte nou: rellançar IMAGINART, l’empresa que juntament tenim l’Eulàlia Ribera i jo dedicada a la creació, producció i distribució d’espectacles per a tots els públics. I arrenquem amb un panorama molt atractiu:

Amb el Teatre Lliure coproduïm la versió catalana de LAVA, de la companyia belga Studio Orka i també pel Teatre Lliure fem la producció delegada de la versió catalana de BUCHETTINO de Socìetas Rafaello Sanzio.

Seguim distribuïnt internacionalment SENSACIONAL, un espai de sensacions audiovisuals per a nens petits.

Preparem una producció nova, molt especial, (????) per la temporada 2011-2012 que s’estrenarà a LaSala a Sabadell i dirigeixo un espectacle per a la Fundació La Caixa sobre LA GUERRA DE TROIA amb dibuixos animats i titelles.

Això suposa un petita reorientació dins de la meva trajectòria professional. Si mireu amb deteniment com són aquests espectacles veureu que em segueixen interessant els espais no convencionals, recrear noves relacions entre actor i espectador, replantejar el ritual escènic.

Seguiré escribint de tant en tant en aquest bloc, però sobretot trobareu informació a la nova web d’Imaginart (www.imaginart.cat) i al bloc (www.imaginart.cat/bloc ).

(Podéis traducir el texto al castellano utilizando el traductor que está situado a la derecha de la pantalla en la parte superior).