dimarts, 14 de setembre del 2010

Darrera Fira de Tàrrega com a director artístic


La meva darrera Fira de Tàrrega com a director s'ha acabat. Crec que tot ha anat molt bé. El reconeixement de la feina feta ha estat unànim. I crec que les línies mestres del meu treball han arrelat: prioritat al teatre de carrer, obertura de la ciutat, aposta pels espais no convencionals, singulars, ajudar als creadors catalans, ... en general, renovar aquesta imatge de Tàrrega tan malmesa a vegades.

Penjaré aquests dies en aquest blog algunes fotos, comentaris, videos i retalls de premsa del què ha estat la Fira d'aquest any. I per començar aquí teniu una foto d'Exercicis d'Amor de la companyia El Pont Flotant. Un magnífic espectacle del que ja en vaig parlar en aquest blog quan el vaig veure ara fa més d'un any. I que hem pogut presentar a Tàrrega en òptimes condicions portant als espectadors en bus a un espai al Talladell, a les afores de la ciutat.

I després d'això seguiré parlant en aquest blog de teatre de carrer, de creació escènica pensada per espais no convencionals.... Encara no sé exactament com i a on però la festa continúa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Des de La Industrial Teatrera, gràcies per la feina feta, per tornar a posar el teatre de carrer on es mereix, i sobretot per fer la teva feina amb amor, "carinyu" i entusiasme, això es nota i molt!
Esperem retrobar-te ben aviat.
Salu i Petons!

Bronthe Lykaos ha dit...

El traidor no es otra cosa que un déspota en apuros, que no puede hacer su voluntad, sino resignán­dose a desempeñar un papel se­cundario, señor alcalde...

Bronthe Lykaos ha dit...

El "cuatre anys..." es el alivio para los sabios y el recurso de los ignorantes, señor alcalde...

Bronthe Lykaos ha dit...

Poderoso es el inculto con un poco de dinero, el elegido con un poco de contactos y el tonto con un poco de ayuda, sr ¿alcalde?