dilluns, 20 de setembre del 2010

Totes les creacions de Jordà Ferré presentades a l'Hivernacle del Parc de la Ciutadella dins del programa de les Festes de la Mercè





Una oportunitat única: a l'Hivernacle del Parc de la Ciutadella, dels dies 23 al 26 de setembre,dins del programa de les Festes de la Mercè, el singular escenògraf Jordà Ferré presenta una retrospectiva de la seva obra més destacable.

Les construccions d'Antigua i Barbuda recorden a les d'aquells visionaris que s'inventen un món paral·lel fabricat amb retalls d'altres mons, passats o futurs. Construccions que neixen de l'enginy i la fantasia sense límits de Jordà Ferré i de l'aprofitament d'objectes, per a molts condemnats a la deixalleria, i que amb Antigua i Barbuda, d'una manera sorprenent i espectacular reviuen.


Sempre he pensat que al Jordà Ferré el món de les arts escèniques se li ha quedat petit. Que li falta fer el gran salt al món de l'art, allà on li puguin oferir millors condicions per crear, millors espais, més reconeixement. Que el seu discurs encaixa molt millor en aquest altre món. Que quan va a veure les creacions del Jordà buscant un espectacle (un principi, un final, una història,...) es pot sentir decebut.
Felicitats per aquesta fantàstica iniciativa que permet veure aplegada tota l'obra d'en Jordà Ferré.
B.A.R.R.A. un dels elements ques podran veure a l'exposició


El Circo de las Penas, darrera creació de Jordà Ferré