dimarts, 14 d’abril del 2009

Dossier sobre la Universitat Nòmada d'Aurillac 2008



Fa uns mesos us parlava en aquest bloc de la primera edició de la Universitat Nòmada que el Festival d’Aurillac (França) havia organitzat per parlar de la creació escènica a l’espai públic a la Unió Europea. Aquesta convocatòria va comptar amb el padrinatge de diversos festivals europeus (Malta/Polònia, Imaginarius/Portugal, Oerol/Holanda, FiraTàrrega/Catalunya-Espanya) i va reunir a participants procedents de 22 països europeus.

En torno a parlar, per què, amb la col·laboració de Hors Les Murs, els organitzadors ha editat un dossier que recull les experiències i els debats d’aquells dies. Uns textos força interessants que ens permeten una visió panoràmica (diversa, variada, heterogènea) de com estan les coses als diferents països representats.

Us podeu descarregar el PDF del document en qualsevol de les dues versions, francesa i anglesa.

Dossier sobre la Universidad Nómada de Aurillac 2008

Hace unos meses os hablaba en este bloc de la primera edición de la Universidad Nómada que el Festival de Aurillac (Francia) había organizado para hablar de la creación escénica en el espacio público en la Unión Europea. Esta convocatoria contó con el apadrinamiento de diversos festivales europeos (Malta/Polonia, Imaginarius/Portugal, Oerol/Holanda), FiraTàrrega/Cataluña-España) y reunió a participantes procedentes de 22 países europeos.

Vuelvo a hablar de ello, ya que, con la colaboración de Hors Les Murs, los organizadores han editado un dossier que recoge las experiencias y los debates de aquellos días. Unos textos muy interesantes que nos permiten una visión panorámica (diversa, variada, heterogénea) de como están las cosas en los distintos países representados.

Os podéis descargar el PDF del documento en cualquiera de las dos versiones, francesa e inglesa.