dimecres, 1 de desembre del 2010

Entrega dels Premis FAD Sebastià Gasch

Foto dels premiats (d’esquerra a dreta i de dalt a baix): Isabel López Vilalta (secretària general del FAD i membre del jurat), Manolo Alcántara (Plecs), Emili Gasch (president del jurat), Sergi Ots (Ponten Pie), Quim Pujol, Isaac Vila (del Festival Grec en representació de Ko Murobushi), Xavier Erra (Plecs), Jaume Bernadet (“Jaumet” de Comediants), Jordi Colominas i Jérôme Dévaud (Kamchatka)

Dilluns passat per la nit es va fer a l’Almazen l’entrega dels premis FAD Sebastià Gasch. Va ser una nit molt intensa -cinc a zero inclòs- viscuda en un ambient molt familiar. Al matí, a la roda de premsa, ja es van crear moltes complicitats entre els premiats. Molts d’ells ens coneixem, hem treballat junts, hem compartit projectes… al marge de que Copacabana i Ponten Pie són dos espectacles que han nascut a la factoria FiraTàrrega durant aquests anys en que jo n’he estat el director artístic.

Gràcies al FAD per aquests reconeixements que ens ajuden molt a tirar endavant i gràcies per aquest suport als que imaginem un teatre de qualitat, exigent i rigorós, però obert, renovador, plural que fugi de la previsibilitat i dels tòpics.

Felicitats a tothom i que la Força ens acompanyi!