dijous, 14 d’octubre del 2010

El Molino obre de nou les seves portes


El Molino torna a obrir el proper dilluns dia 18, tretze anys després del tancament. El que va ser un dels locals més característics del Paral·lel de Barcelona durant el segle passat retorna totalment preparat -amb noves tecnologies incloses- per afrontar el segle XXI. I ho fa mirant el futur, sense haver caigut en el parany de la nostalgia. Amb un renovació arquitectònica increïble (ja ho podeu veure a les fotos i al video de bcn.cat) i amb uns plantejaments artístics innovadors dels que encara sabem poca cosa: que l'espectacle inaugural es diu Made in Paral·lel i que està dirigit per Josep Maria Portavella (The Chanclettes), amb coreografies de Roberto G. Alonso, direcció musical de Xavier Torras i vestuari de Maria Araujo. I que s'hi faran moltes més coses com per exemple flamenc tots els dimarts programat per Mayte Martin.
En un moment en què sembla que tot i tothom està adormit, que tot és previsible i conservador i la cartellera barcelonina només fa que mirar enrere, felicito el coratge, la energia i la paciència de tot aquest equip que encapçala l'Elvira Vázquez. Atenció per què aquest nou Molino petarà molt fort!

I pels que no saben el què va suposar El Molino en les dècades passades, què passava en aquest music-hall tan singular, o pels que volgueu fer una mica de remember, al final trobareu un video d'una revista del 1977.



d'esquerra a dreta: Xavier Torras, Josep Mª Portavella, Jordi Colominas i Roberto G. Alonso (foto Marta Tatjer)



(foto: Rosa Puig)
(foto: Rosa Puig)
(foto: Rosa Puig)
(foto: Rosa Puig)




Número final de la revista amb el tema musical "A chupar del bote". Pertany a la pel·lícula "Las alegres chicas del Molino" (1977)