dimarts, 3 d’agost del 2010

Alguns espectacles destacats de FiraTàrrega 2010: Broeders de Jetse Batelaan i el Ro Theater (Holanda)


En aquesta i les properes entregues destacaré alguns dels espectacles programats a la Fira d'aquest any. Propostes internacionals que només es podran veure a la Fira i que difícilment arriben a les programacions del nostre país. O que a la Fira es presentaran en unes condicions de luxe. Ocasions excepcionals a no perdre's.

I comencem parlant deBroeders de Jetse Batelaan i el Ro Theater de Rotterdam:

Jetse Batelaan és una de les veus joves més prometedores del teatre holandès vinculada a la direcció del prestigiós Ro Theater de Rotterdam. Amb aquest Broeders construeix una proposta visual molt especial i suggerent, tant pel que fa a l'indret de representació com per la seva tipologia narrativa. Un muntatge que, en clau metafòrica, parla sobre i els principis essencials de la condició humana: la solitud, les relacions, la dependència, els ressorts que fan avançar el món. Un espai i un temps on els personatges són alhora agents i pacients, on la vida només és possible de la mà d'un germà, el nostre.

Difícil de classificar, cosa que m’agrada moltíssim. A Tàrrega tindreu unes poques oportunitats per veure aquest espectacle que no deixa indeferent.